dilluns, 30 de juliol del 2007

Resultats del Karronkhan! Cinquè lloc per la Plaga!

Ahir va tenir lloc la cinquena edició del mític Karronkhan, de la vila de Torelló.

La Plaga Anti Social vam competir-hi per primer cop, i ens ho vam passar teta. Finalment vam aconseguir el cinquè lloc a la general, i la nostra valoració és molt positiva, doncs el nivell era prou alt, era el primer cop que hi participàvem, només hi vam anar 3 plaguerus i el circuit era un pepinako que feia oblidar la classificació!

El nostre millor temps va ser de 40'', i els guanyadors van fer 35'' (amb un auto ben curiós, de 4 rodes, volant i dues fileres de seients... tranqui amb els de Moià...). Per tant, les cinc primeres places es concentraven en només 5''! Els altres carros que ens van passar al davant eren tots de volant i 4 rodes, pel que estem començant a intuir que potser el tricicle no és la millor opció. Tot i això, ja adelantem que la temporada 2007 l'acabarem amb el nostre primer prototip, que tants bons moments i èxits ens està donant! Pel 2008 qui sap si tornarem a les 'andadas' de la construcció... tot està per veure...

Monsieur Brujo el tenim de vacances, així que quan torni ja us penjarem unes afotillos i un parell de passades amb càmera subjectiva, que sabem que us hi heu aficionat! Ho celebrem. La veritat és que vibres a saco! Stay tuned, que aviat ho tindrem enllestit!

Bé, doncs ja ho tenim enllestit!
VIDEO DE LA PRIMERA MÀNEGA!

Més videos com sempre, ja ho sabeu a l'espai youtube de la Plaga Anti Social.

Us recomanem fervorosament apropar-vos l'any vinent, doncs el circuit és espectacular, no està massificada i en ser un diumenge a la tarda, és excel·lent per passar l'estona i veure una cursa mítica!

I per rematar, no deixeu de fer una aullada al web del Karronkhan. Està ben fornit de fotos, explicacions, vídeos i moltes referències a la baixada de carretons de Ripollet.